برگراتور پاسخی است به نیاز خوردن یک برگر بدون نقص. برگری که در آن هیچ چیزی اضافه نباشد و هیچ ایرادی هم در آن یافت نشود. اما با این همه سلیقه ی متفاوت چطور می توان برگری ساخت که جوابگوی همه ی سلایق باشد؟
این همان هنر برگراتور است!
شما در برگراتور، برگر خود را می سازید! به سلیقه و مطابق میل خودتان. با تشریف فرمایی در شعب برگراتور، می توانید هر آنچه از برگر ایده آل در ذهنتان می گذرد را، در کمتر از چند دقیقه در دهانتان مزه نمایید! بدین ترتیب که همکاران ما، تمامی دستورات شما در خصوص نوع نان، تعداد گوشت و مرغ، نوع پنیر، نوع و میزان محتویات ساندویچ، نوع و میزان سس ها را مقابل چشمانتان اجرا کرده تا بتوانید هنر برگرسازی را تجربه کنید.
حوصله ی انتخاب کردن را ندارید و یا فکر می کنید در کنار دوستان نشستن تا زمان آماده شدن سفارشتان، از ساختن یک برگر، لذت بیشتری دارد؟ شاید هم ترجیح می دهید کار را به دست کاردان بسپارید و هنر برگرسازی برگراتور را محک بزنید! مشکلی نیست، برگراتور در کنار کانتر مفصل ساختن برگر، کانتری مختصر هم اندیشیده است تا شما از میان گزینه های پیشنهادی برگراتور انتخاب کنید و منتظر بمانید تا برگراتور، شما را غافلگیر کند.
انتخاب شیوه ی سفارش با شماست؛ در هر دو حال، برگراتور شما را مایوس نمی کند!
محیط در تعریف برگراتور، یعنی آرامش، یعنی سرپناهی که چه تنها و چه با دوستان و خانواده بشود به آن دل داد و از آن آرامش گرفت. ساختار طراحی محیطی برگراتور به نحوی است که آرامش حاصل از سادگی را معنی کند. نیاز به صرف غذا را به خوبی احساس می کنیم ولی “صرف غذا در محیطی ایده آل”، نیازی عمیقتر و بعضا خاموش است که شلوغی زندگی امروز آن را در پس ذهنمان گم کرده است. به آن توجه کنیم یا نه، چیدمان محیط برگراتور طراحی شده است برای آرامش دادن به ما در طول زمان صرف غذا.
هسته ی برگری عالی را چه چیز تشکیل می دهد؟
البته! گوشت عالی!
اغلب مجموعه های رستورانی، برای رهایی از سختی و هزینه های بسیار بالاتر تهیه گوشت در محل، از همبرگرهای آماده کارخانه ای استفاده می کنند که “تصادفا” بسیار ارزان تر از خود گوشت هم هستند! ولی چرا ارزانترند؟ ما نمی توانیم مطمئن باشیم (و شما هم نباشید) که در درون همبرگرهای آماده کارخانه ای، چه چیزی وجود دارد. به همین علت برگراتور تصمیمی قطعی گرفت تا گوشت برگر خود را، خودش فراوری کند. برگراتور با سرمایه گذاری قابل توجه و فراهم آوردن ماشین آلات اتوماتیک، تمام فرآیند چرخ کردن، ادویه زدن و فرم دادن گوشتهای برگر شما را خودش عهده دار شده است. خیالتان راحت باشد: در گوشتهای ما نه از سویا خبری هست، نه از قلوه گاه گوسفند و نه از پوست و خمیر مرغ! فقط گوشت گوساله! همین! تبصره ای هم نداریم.
وقتی راجع به برگر فکر می کنیم، به سختی می توان، ذهن را از نان و پنیر دور کرد. شما نان فرانسوی را ترجیح می دهید و با نانهای شیرین و نرم رابطه ای ندارید؟ مسئله ای نیست! عاشق نانهای نرم و شیرین هستید و حوصله ی تکاندن خرده های نان فرانسوی را از لباستان ندارید؟ باز هم مسئله ای نیست! اگر از خواص سبوس و چاو در وعده غذایی آگاه هستید و می خواهید نان شما از دانه کامل گندم تهیه شده باشد، این بار هم مسئله ای نیست!
برگراتور برای شما، سبدی متنوع از نان ها را فراهم آورده است. نان دلخواه شما، بر اساس نوع آن در لحظه تست شده و برگر شما را در بر می گیرد!
دوست دارید پنیری که گوشت برگر شما را آذین می دهد چه نوع پنیری باشد؟ گودا؟ چدار؟ یا شاید هم مورتزارلا، پارمسان و یا پستو؟ مسئله ای نیست. شما به انتخاب کردن فکر کنید! آماده کردن پنیر دلخواه شما با برگراتور.
هر آنچه در میان برگر شما قرار می گیرد، با دقت و با صرف زمان قابل توجه، توسط متخصصین تحقیق و توسعه برگراتور انتخاب شده است. شما ممکن است خیار تازه را در میان ساندویچ خود بپسندید، طرفدار خیارشور باشید و یا با پیاز میانه ای نداشته باشید. تاپینگ ساندویچ شما هرچه که باشد، برگراتور آن را مطابق میل شما از بهترین تامین کنندگان گرد هم آورده است تا برگری بهتر از تصور شما حاصل کار باشد! زیتون سیاه یا سبز، فلفل هالوپینو، کلم، ریحون، ترب، پیاز جعفری، گوجه و چندین گزینه دیگر در اختیار شماست تا برگرتان را بسازید!
راستی مطمئن باشید، ما از خیارشورهای دست ساز، گوجه های لک و پیس دار یا پیازهای مانده، برای تزئین برگر شما استفاده نمی کنیم. اگر شک داشتید، لطفا با دقت آنها را بررسی کنید تا مطمئن شوید!
همه بالاخره سُسی را درست می کنند که اسم مخصوص را روی آن بگذارند اما این کجا و آن کجا! روزهای متعددی صرف آن شده است تا برگراتور بتواند سس هایی را مطابق سلیقه ی مشکل پسند ایرانی ابداع کند. ما از دو چیز مطمئن هستیم؛ اول اینکه سسهای برگراتور را تا حالا نچشیده اید و دوم اینکه پس از چشیدن سسهای برگراتور، نمی توانید آنها را رها کنید!
امتحانش خیلی سخت به نظر نمی رسد! سس سیگنیچر پینک بر مبنای طعم امریکایی، سس سیگنیچر وایت بر اساس ترکیب طعم دلخواه ایرانی ها از یک سس و بالاخره سس مایوفایر برای آنهایی که تندی را در برگر خود جستجو می کنند، همگی ابداع شده اند تا شما بیشترین لذت ممکن را از طعم برگر خود ببرید!
نیروی انسانی، ارزشمندترین سرمایه هر بنگاه اقتصادی به شمار می آید و برگراتور از این قاعده مستثنا نیست. ولی ما ترجیح می دهیم تا حد امکان، کار را به دوش ماشین آلات تمام اتوماتیک امریکایی و اروپایی بیندازیم!
در برگراتور، فرآیند مخلوط کردن گوشت و ادویه، فرآیند فرم دهی برگرها، فرآیند شستشوی سبزیجات، فرآیند خرد کردن سبزیجات، فرآیند آرد زدن و مزه دار کردن ساید دیشهای سوخاری (برای بار اول در ایران) همه و همه به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست صورت می پذیرند.
حتی برگر شما با استفاده از فر تمام اتوماتیک مستقیما بر روی شعله طبخ می شود و مغزپخت و آبدار میان ساندویچ شما جای می گیرد. این موضوع تضمین می کند که شما همواره کیفیتی یکسان و بدون رقیب را تجربه خواهید کرد.
راه های متفاوتی برای سرخ کردن مواد غذایی وجود دارد. در این بین، برگراتور از سرخ کن های دیجیتال بهره می برد، تا دمای روغن همواره به دقت تنظیم شده و مواد غذایی نه زیادی سرخ شوند و نه میان آن ها خام بماند!
برگر بدون سیب زمینی سرخ شده اصلا امیدوار کننده به نظر نمی رسد! اصلا! اما چه سیب زمینی سرخ کرده ای؟ به نظر شما این ممکن است که برگراتور مثل “سایرین”، از سیب زمینی های نیمه آماده منجمد استفاده کند؟ البته که نه! سیب زمینی های تازه، در برگراتور توسط دستگاه های اتوماتیک
شسته شده و پوست آنها جدا می شود. سپس وارد دستگاه تمام اتوماتیک خلال کن می شوند تا به اندازه ی محبوب شما (ضخیم و تُپل) بریده شوند و در سرخ کن های دیجیتالی ما دقیقا به اندازه ای که باید، سرخ شوند و داغ و کریسپی کام شما را لمس کنند!
آنیون رینـگز، کریسپی ماشروم و کریسپی پوتِیتو؛ واقعا انتخاب کردن بین این ساید دیشها اصلا کار ساده ای نیست. تمامی ساید دیشها در برگراتور برای اولین بار در ایران، توسط دستگاه های تمام اتوماتیک، آماده سازی شده و در سرخ کن های دیجیتال، دقیقا به همان اندازه که باید، سرخ می شوند تا کمترین روغن را جذب کرده، ترد و مغزپخت شوند. برگراتور در توجه به ساید دیش ها، اصلا کم نگذاشته است.
سالادهای برگراتور با هدف آوردن طراوت و تازگی به وعده ی غذایی طراحی شده اند. در سالادهای برگراتور، هیچ چیز اضافه ای پیدا نمی کنید. “سالاد سزار” یعنی سالاد سزار! در آن نه از گوجه گیلاسی خبری هست و نه از سرکه بالزامیک! البته که نه! پیدا کردن سالاد سزار اصلا کار سختی نیست ولی پیدا کردن سالاد سزار “واقعی” در تهران اگر غیر ممکن نباشد، واقعا کار آسانی نیست! سالاد سزار برگراتور اما، واقعی است.
سالاد والتیوس برگراتور هم مخصوص جویندگان طعمی جدید و به یاد ماندنی است. لطفا از مزه مزه کردن والتیوس با سس مخصوص آن لذت ببرید و به انتخاب خودتان، برگراتور؛ افتخار کنید.
برگراتور از ابتدا مصمم بوده است تا تغییری مثبت ایجاد کند و مخاطبانش را با غذاهای واقعی پذیرایی کند. این روزها در بسیاری از منوها، می توان نوشیدنی “موهیتو” را مشاهده کرد ولی اگر آن را سفارش دهید با یک نوشیدنی عجیب و غریب که شباهتی به موهیتو ندارد مواجه می شوید! در برگراتور “موهیتو” یعنی موهیتوی واقعی. همانطوری که باید باشد.
برگراتور برنامه دارد تا موکتل های جدیدی را هر فصل ارائه دهد و در این زمینه نیز پیشگام باشد
برگراتور به مخاطبانش دروغ نمی گوید. این مهم ترین اصل در برگراتور به شمار می آید. برگراتور هیچ گاه حاضر نیست به قیمت دروغگویی و تقلب، منافعش را بیشتر کند. برگراتور را می توان در لبخند مخاطبانش بعد از صرف وعده غذایی معنی کرد.
برگراتور از شماست؛ برای شماست. موفقیت در برگراتور تعبیری متفاوت دارد: موفقیت یعنی “مخاطبانمان دوستمان داشته باشند”.
برگراتور به مخاطبانش متعهد می شود کیفیت را فدای هیچ چیز نکند. تعهد می کند تا بعد از گذشت چند سال از افتتاح اولین شعبه، همچنان به آرمانهای روز افتتاح پایبند بماند و کیفیت خود را در بالاترین سطح حفظ نماید.
شاید نتوانیم به شما قول دهیم که غذایی ارزان ارائه کنیم، ولی حتما می توانیم قول دهیم که غذایی خوشمزه تر در کیفیتی بالاتر از تصور شما ارائه می دهیم. پایین نگاه داشتن سطح قیمتها تا حد امکان برای برگراتور مسئله ای مهم است ولی نه به بهای کاستن از کیفیت.
برگراتور ارزش تغذیه سالم و خوشمزه در شیوه ی زندگی شلوغ عصر حاضر را به خوبی می داند و برای مخاطبانش گزینه ای قابل اعتماد و همراه با آرامش خیال فراهم می آورد.